Тизер нового спін-оффу серіалу «Ходячі мерці» показав живого Ріка Граймса

9 квітня 2020,  16:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсери культового серіалу про зомбі «Ходячі мерці» Скотт М. Гімпл і Меттью Негрете готують його новий спін-офф під назвою «Ходячі мерці: Світ за межами», і в його новому тизері повертається старий знайомий.

Спін-офф «Ходячі мерці: Світ за межами» покаже життя першого покоління, яке зростає і дорослішає в умовах зомбі-апокаліпсису. Одного разу група таких тінейджерів отримує повідомлення, яке надихає їх покинути безпеку єдиного дому, який у них коли-небудь був, і відправитися в подорож через всю країну, щоб врятувати свого батька.

Свіжий тизер міні-серіалу, де з'являється сам Рік Граймс (Ендрю Лінкольн), робить акцент на таємничій військовій організації CRM, символом якої є три кільця. Ці кільця символізують три різні групи людей, що працюють під час зомбі-апокаліпсису разом, прагнучи зробити світ таким, яким він був раніше.

Вертоліт з трьома кільцями забрав пораненого Ріка до себе (та ймовірно врятував його життя), ось тільки в тизері нас попереджають «триматися від людей з таким символом на куртці якнайдалі», оскільки «це погані люди».

Нижче ви знайдете офіційний постер спін-оффу, який показує, як його головні герої стрибають в невідоме, поки на них полює гігантська голова зомбі.

Незважаючи на апокаліпсис і зомбі, яскраві фарби, якими заляпаний постер, натякають на те, що ці діти зможуть знайти щось хороше і позитивне в своєму суворому світі, де всюди чатує смерть.

Адже, як каже слоган, написаний внизу, «кінець світу був нашим початком».

Серіал «Ходячі мерці: Світ за межами» буде складатися з двох 10-серійних сезонів, після чого він завершиться. Його прем'єра очікується пізніше в 2020 році.

2424 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: