Еммануель Шрікі приєдналася до касту серіалу «Супермен і Лоїс»

9 квітня 2020,  14:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий супергеройський серіал Arrowverse «Супермен і Лоїс» знайшов свою Лану Ленг в особі канадської актриси Еммануель Шрікі, яку ви можете знати завдяки серіалам «Антураж» і «Менталіст».

Серіал «Супермен і Лоїс» буде спін-оффом «Супергьорл» і покаже пригоди найвідомішого у світі супергероя та найвідомішої у світі журналістки, які одружилися і завели дітей. І тепер їм належить боротися не тільки з суперлиходіями, а й з повсякденним стресом і труднощами, з якими стикаються працюючі батьки в наш час.

Ролі Кларка Кента/Супермена та Лоїс Лейн виконують актори Тайлер Геклін і Бітсі Таллок, які декілька місяців тому з'явилися в цих образах в масштабному кросовері Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Компанію їм в кадрі складе Лана Ленг у втіленні Еммануель Шрікі.

Сайт Deadline повідомляє, що Лана Ленг-Кушинг буде кредитним фахівцем в банку Смолвіля та вирішить відновити свою дружбу з Кларком Кентом «під час одного з найважчих періодів в її житті».

У серіалі «Таємниці Смолвіля» цю роль виконувала Крістін Крук, а на великому екрані, у фільмі «Супермен 3», її зіграла Аннетт О'Тул.

Прем'єра серіалу «Супермен і Лоїс» очікується пізніше в 2020 році.

1883 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: