«Вічні»: Сальма Гайєк перетворюється на супергероїню Аджак на неймовірному фан-арті

9 квітня 2020,  19:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Той талановитий художник, який вже зобразив Анджеліну Джолі в образі Тени з майбутнього супергеройського фільму від Marvel «Вічні», представив свою версію супергероїні Аджак у втіленні Сальми Гайєк, яка теж вразить вас наповал.

Аджак, яку зіграє Гайєк, буде мудрим лідером раси безсмертних істот Вічні, які захищають людство від ворожої раси Девіантів.

У коміксах Marvel Аджак є чоловіком, але продюсер Кевін Файгі вирішив, що на великому екрані в цьому образі буде шикарно виглядати Гайєк, і яскравий фан-арт від художника Carlos Gzz є красномовним тому підтвердженням.

На своєму космічному малюнку, де Аджак постає в фіолетовому костюмі з золотими вставками, з фіолетовим плащем за плечима і з золотою короною іншопланетної форми на голові, художник показав, як можна адаптувати на сучасний манер класичний костюм цього персонажа з коміксів.

Проте, як і у випадку зі схожим фан-артом з Джолі в образі Тени, супергероїня Гайєк буде виглядати на великому екрані зовсім по-іншому.

Концепт-арт, представлений на конвенції D23, розкрив, що Аджак носитиме костюм блакитного й золотого кольорів і абсолютно іншого дизайну.

Супергеройський екшен «Вічні» повинен був вийти на екрани цієї осені, але тепер його українська прем'єра відбудеться 11 лютого 2021 року.

1834 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: