Вогняний фан-арт дня: як Кіану Рівз може виглядати в образі Примарного гонщика

31 березня 2020,  19:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився слух, що Кіану Рівз може зіграти антигероя Примарного гонщика в майбутній адаптації коміксів Marvel. І шанувальники актора вже представили, як він може виглядати в цьому пекельному образі.

Примарний гонщик є одним з найвідоміших антигероїв коміксів Marvel, і в минулому його пригоди вже намагалися перенести на великий екран але дилогія з Ніколасом Кейджем не стала особливо успішною.

Після Примарний гонщик у втіленні Гебріела Луни з'явився в супергеройському серіалі «Агенти Щ.И.Т.» і знайшов в серцях глядачів більш теплий відгук, отримавши свій спін-офф, але, на жаль, в минулому році цей спін-офф було скасовано.

Рано чи пізно цей пекельний антигерой ще запалить на великому екрані, і Рівз здається найкращим вибором на роль каскадера Джонні Блейза, який уклав угоду з дияволом, щоб врятувати свого батька.

Якщо у вас є сумніви, то вогненний фан-арт від ultraraw26, який ви можете розглянути нижче, їх швидко перетворить на попіл.

До речі, в минулому році Рівз озвучив каскадера-мотоцикліста Дюка Кабума в мультфільмі «Історія іграшок 4». Хто знає, раптом то була репетиція перед роллю Примарного гонщика.

2228 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: