5 нових кадрів фільму «Чорна вдова» показують цікаві сцени

29 березня 2020,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наташа Романова пускає сльозу і готується до битви з армією Чорних вдів нового покоління, а Єлена Бєлова бігає по стінах на ексклюзивних кадрах супергеройського екшену від Marvel Studios «Чорна вдова».

Журнали Entertainment Weekly і Empire опублікували 5 нових кадрів першого сольника про пригоди супершпигунки та супергероїні Наташі Романової, що розкривають його нові інтригуючі моменти.

На першому кадрі Нат (Скарлетт Йоханссон) постає в своєму чорному бойовому костюмі і з волоссям, заплетеним в косу, але головною деталлю цього кадру є сльоза, яка котиться по її щоці. Шанувальники давно припускають, що хтось близький для Наташі загине в даному фільмі, і цей кадр змушує ще більше в це повірити.

Другий кадр показує епічний трюк у виконанні подруги Нат Єлени Бєлової (Флоренс П'ю), яка біжить вниз стіною будівлі, підтримувана тросом. Єлена одягнена в схожий чорний костюм і в трейлері неодноразово показала, що не поступається Наташі в бойовій підготовці, оскільки також пройшла через програму «Червона кімната» і стала Чорною вдовою.

На третьому кадрі від EW набагато менше екшену ми бачимо Нат і Єлену за одним столом з Меліною Востокофф (Рейчел Вайс), ще однією Чорною вдовою, яка замінила Нат та Єлені мати.

Четвертий кадр, на цей раз від Empire, показує Наташу віч-на-віч з новим поколінням Чорних вдів, яких тренував суперлиходій Таскмайстер (Наглядач), бажаючи перетворити їх на власну армію.

А на останньому кадрі Нат і Єлена з'являються в білих костюмах, а між ними стоїть суперсолдат Олексій Шостаков (Девід Гарбор), також відомий як Червоний вартовий. Він тримає героїнь за руки, що, можливо, натякає на те, що їм усім варто триматися разом в ці буремні часи.

Режисером сольної пригоди Наташі виступає Кейт Шортланд.

В український прокат фільм «Чорна вдова» повинен був вийти 30 квітня, але його прем'єра була перенесена на невизначений час у зв'язку з коронавірусом.

4201 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: