Дивимося перші 9 хвилин супергеройського фільму «Бладшот» з Віном Дизелем

27 березня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бути супергероєм у нього в крові. Студія Sony Pictures вирішила випустити свій супергеройський екшен Дейва Вілсона «Бладшот» на стримінгових сервісах, в честь чого опублікувала в мережі перші 9 хвилин фільму.

«Бладшот» розповідає про смертельно пораненого морпіха Рея Гаррісона, якого повертає до життя секретна корпорація RST. Завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом — невразливою біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, RST управляє його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він насправді, і його завдання це з'ясувати.

Розширений фрагмент показує, що події фільму починаються в місті Момбаса, Кенія, де Рей у втіленні Віна Дизеля знаходиться на черговий місії зі звільнення заручника з рук терористів.

Після успішного завершення завдання Рей повертається додому і возз'єднується зі своєю дружиною Джиною (Талула Райлі) на мальовничому амальфітанському узбережжі Італії, де на них чекають романтичні дні і ночі. Але їхнє щастя триває недовго.

Українська прем'єра «Бладшота» повинна була відбутися 12 березня, але була скасована у зв'язку з карантином через пандемію коронавірусу.

Чи стане екшен з Дизелем новою класикою супергеройського жанру, читайте в нашій рецензії на фільм «Бладшот».

1841 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: