Анджеліна Джолі та Раян Рейнольдс пожертвували по 1 мільйону на благодійність в зв'язку з пандемією

26 березня 2020,  23:14 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудські актори, в числі яких Анджеліна Джолі та Раян Рейнольдс з дружиною Блейк Лайвлі, допомагають боротися з голодом в умовах всесвітньої пандемії коронавірусу.

44-річна лауреатка премії «Оскар», яку ви знаєте завдяки діснеївському фентезі «Чаклунка», пожертвувала 1 мільйон доларів в організацію No Kid Hungry, що допомагає нагодувати дітей з бідних сімей, які залежали від шкільних обідів і тепер не можуть повноцінно харчуватися в зв'язку з закриттям шкіл на карантин.

У своїй заяві, якою поділився сайт People, Джолі сказала:

За даними на цей тиждень, більше мільярда дітей в всьому світі не ходять до школи, оскільки вони закриті через коронавірус. Багато дітей залежать від турботи і харчування, які вони отримують в шкільні години, включаючи 22 мільйони дітей в Америці, які залежать від продовольчої підтримки. Організація No Kid Hungry робить рішучі зусилля, щоб допомогти якомога більшій кількості таких дітей.

А минулого тижня 1 мільйон доларів розділили між організаціями, які борються з голодом в США і Канаді, Рейнольдс та Лайвлі.

Зірка «Дедпула» написав в Instagram з цього приводу:

Думаю, ми всесі погодимося, що вірус Covid-19 є козлом. Якщо ви можете допомогти, зайдіть на сайти організацій Feeding America та Food Banks Canada.

Давайте брати з них приклад і теж підтримувати одне одного чим можемо в цей важкий для всіх період.

2071 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: