«Диво-жінка 1984»: Галь Гадот поділилася новим постером і словами підтримки

26 березня 2020,  18:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра супергеройського екшену Петті Дженкінс «Диво-жінка 1984» переїхала на два місяці вперед, в зв'язку з чим його зірка Галь Гадот порадувала нас новим музичним постером, від якого неможливо відвести погляд.

Поділившись чарівним анімаційним постером, де звучить епічна музика композитора Ганса Ціммера, під яку як раз рятувати світ, Гадот написала своїм прихильникам теплі слова підтримки:

У ці темні й лякаючі часи я дивлюся у світле майбутнє, яке чекає на нас попереду. Де ми знову зможемо ділитися одне з одним силою кіно. З нетерпінням переношу дату прем'єри нашого фільму «Диво-жінка 1984» на 14 серпня 2020 року. Сподіваюся, що всі в безпеці. Посилаю вам всім любов.

На новому неоновому постері в дусі 80-х, коли й будуть відбуватися події другого сольника Диво-жінки, наша богиня-амазонка постає в своєму золотому суперкостюмі з величезними золотими крилами, а в руках тримає своє чарівне Ласо правди.

Компанію Гадот в цій пригоді складуть актори Кріс Пайн, Педро Паскаль, Крістен Віг, Робін Райт і Конні Нільсен.

Разом зі світовою прем'єрою українська прем'єра блокбастера «Диво-жінка 1984» переїхала на 13 серпня. Запасаємося терпінням.

1646 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: