Подарунок на карантин: український хіт «Мої думки тихі» вийшов онлайн

25 березня 2020,  17:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рахівський крижень продовжує підкорювати серця! Прокатна компанія Arthouse Traffic вирішила скрасити новини про продовження карантину онлайн-прем'єрою хітової української комедії «Мої думки тихі».

З 25 березня, тобто вже з сьогоднішнього дня, українці можуть подивитися гучну комедію режисера Антоніо Лукіча «Мої думки тихі» на сервісі онлайн-телебачення OLL.TV, яким можна користуватися безкоштовно перші 7 днів.

Продюсер стрічки Дмитро Суханов вважає, що вона зможе підтримати українців та об'єднати сім'ї у важкі часи карантину, пов'язаного з пандемією коронавірусу:

Саме зараз людям необхідно відволіктися і згадати, що таке сміх і любов рідних та близьких людей, навіть якщо ви і ваша мама, бабуся перебуваєте в різних оселях, ви можете влаштувати сеанс одночасного перегляду дистанційно. Повірте, вам буде про що поговорити відразу після фільму.

Реліз комедії «Мої думки тихі» на українському стримінговому сервісі це тільки перший крок до підкорення онлайн-платформ, каже продюсер Алла Бєлая:

Наразі стрічка доступна для онлайн-перегляду тільки на території України, але ми працюємо над тим, щоб глядачі в багатьох країнах змогли подивитися її на локальних платформах.

В український прокат фільм «Мої думки тихі», головні ролі в якому виконали Андрій Лідаговський та Ірма Вітовська, вийшов 16 січня. Його збори склали майже 10 мільйонів гривень, а на великих екранах його подивилося понад 108 тисяч глядачів.

2015 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: