Овен Вілсон, Гугу Ембата-Ро та Річард Е. Грант приєдналися до касту серіалу «Локі»

17 березня 2020,  00:09 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Локі» продовжує розширювати свій акторський склад, куди недавно увійшли актори Овен Вілсон, Гугу Ембата-Ро та Річард Е. Грант.

Серіал «Локі» буде спін-оффом всесвіту Marvel про пригоди бога хитрощів з Асгарда, який зі своєї першої появи на великому екрані у фільмі «Тор» в 2011 році став найулюбленішим суперлиходієм в колі глядачів.

В образі Локі на екрани повернеться актор Том Гіддлстон, а також серіал представить багато нових персонажів, яких Локі зустріне на своєму шляху.

Цих нових героїв втілять Вілсон, Ембата-Ро і Грант, але чи будуть їхні персонажі друзями (що малоймовірно) бога хитрощів, чи його новими ворогами (що більш ймовірно), залишається поки загадкою, оскільки їхні імена тримаються в суворій таємниці.

Вілсон прославився завдяки комедійним ролям у фільмах Веса Андерсона і скоро зіграє в його новій стрічці «Французький диспетчер». Ембата-Ро в минулому році з'явилася в серіалі «Ранкове шоу» і знялася у фільмі «Сирота Бруклін». А Гранта ви могли нещодавно бачити в серіалі «Гра престолів», супергеройському фільмі «Логан» і фантастиці «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Дивіться також закулісне відео серіалу «Локі», де Гіддлстон літає на тросах.

Прем'єра «Локі» очікується в 2021 році.

2207 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: