«Чорна вдова»: Скарлетт Йоханссон показує зйомки «секретної сцени» в новому відео

6 березня 2020,  21:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб зібрати гроші на благодійність, актриса Скарлетт Йоханссон поділилася дуже таємним відео зі знімального майданчика супергеройського фільму «Чорна вдова». Але не переживайте, спойлерів в ньому немає.

У першому сольнику MCU про пригоди суперагента й супергероїні Наташі Романової, однієї з оригінальних учасників команди Месники, Йоханссон знову буде рятувати світ, чому вона несказанно рада, як показує нове відео зі сторінки благодійної організації Omaze, яка давно працює з голлівудськими зірками.

Відео показує актрису на секретному знімальному майданчику фільму «Чорна вдова» на кіностудії, де вона, ризикуючи своєю кар'єрою і головою, дістає смартфон і вирішує показати нам, як створюється одна з екшен-сцен.

«Помилково» (і щоб дожити до прем'єри) Йоханссон одразу перемикає камеру на себе, так що не бійтеся, ніяких спойлерів вона не розкриває. Але на тлі можна почути звуки стрілянини і побачити відгомін великого вибуху.

А також актриса робить вигляд, що поруч проходить хтось відомий, чия участь у фільмі трималася в таємниці.

Разом з Йоханссон в її сольнику зіграють Флоренс П'ю, Девід Гарбор, Рейчел Вайс, Рей Вінстон, Вільям Герт та О. Т. Фагбенлі.

В український прокат супергеройський екшен Кейт Шортланд вийде 30 квітня.

Раніше схожий «секретний тур зі спойлерами» знімальним майданчиком 8 сезону серіалу «Гра престолів» провела актриса Емілія Кларк. І всі ми знаємо, що з її героїнею стало у фінальній серії.

2043 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: