Бен Аффлек став блондином заради нового фільму з Меттом Деймоном «Остання дуель»

4 березня 2020,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки оскароносної стрічки «Розумник Вілл Гантінг»​ Бен Аффлек і Метт Деймон возз'єднаються на великому екрані в новому історичному фільмі Рідлі Скотта «Остання дуель», і у нас вже є перший погляд на героя Аффлека.

В історичній драмі «Остання дуель» 47-річний Аффлек імовірно втілить короля Франції Карла VI, до якого звертаються два колишніх друга Жан де Карруж і Жак Ле Грі. Повернувшись з війни, Карруж звинувачує Ле Грі в зґвалтуванні своєї дружини Маргарит. Король постановляє, що даний конфлікт має вирішити чесний лицарський поєдинок. Але в разі поразки Карружа смерть чекає не тільки на нього, а і на його дружину.

Для ролі короля Франції Аффлек не тільки обзавівся світлою шевелюрою, як показує фотографія зі знімального майданчика у французькому місті Сарла, опублікована сайтом People, а й світлою борідкою.

Карружа втілить Деймон, а роль його ворога Ле Грі виконає зірка торішньої фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» Адам Драйвер. Як вважаєте, хто з них переможе в цій дуелі? Джейсон Борн чи Кайло Рен?

Дружину Карружа Маргарит зіграє зірка популярного серіалу «Вбиваючи Єву» Джоді Комер, яка в минулому році отримала премію «Еммі».

Прем'єра стрічки «Остання дуель» очікується 25 грудня.

2041 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: