Блейк Лайвлі в образі жінки-вамп на нових фото зі зйомок бойовика «Ритм-секція»

3 березня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Блейк Лайвлі поділилася парочкою нових закулісних фотографій з гримерного трейлера свого останнього фільму «Ритм-секція», де вона багато разів змінює свій образ.

В екшен-трилері «Ритм-секція» Лайвлі втілює жінку, чия сім'я загинула в авіакатастрофі. І коли вона дізнається, що катастрофа не була випадковістю, а була підлаштована терористами, то ступає на стежку війни, щоб помститися вбивцям за своїх рідних.

Щоб підібратися до злочинців, головній героїні доводиться маскуватися, і одним з таких образів є образ жінки-вамп з довгими рудим волоссям і червоною помадою, який ви можете розглянути на нових фото зі зйомок з Instagram актриси.

Грим та зачіски Лайвлі в цьому фільмі створювала Вівіан Бейкер, яка минулого місяця отримала премію «Оскар» за грим для байопіку «Сенсація». Вона також працювала над блокбастерами «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення» та фільмом «Self/less. Ціна безсмертя», де головну роль зіграв чоловік Лайвлі Раян Рейнольдс.

Компанію Лайвлі в цій пригоді склали Джуд Лоу і Стерлінг К. Браун.

У світовий прокат бойовик «Ритм-секція», який зняла режисерка Рід Морано, вийшов наприкінці січня. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

1421 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: