«Юний Шелдон»: Шелдон вперше відвідує кафетерій з «Теорії великого вибуху»

21 лютого 2020,  18:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії популярного ситкому «Юний Шелдон» головний герой вирушає до Каліфорнійського технологічного інституту, де він буде працювати в майбутньому, тобто в серіалі «Теорія великого вибуху».

Бажаючи потрапити на виступ свого кумира Стівена Гокінга, в 16 серії 3 сезону Шелдон (Іен Армітедж) умовляє свого батька (Ленс Барбер) злітати в Пасадену, хоча сам дуже боїться польотів.

Опинившись на території інституту CalTech, Шелдон оглядає його коридори і, коли заглядає в кафетерій, каже батьку:

Уяви всі ті великі розмови, які ведуться за цими столами. Я можу побачити себе тут в майбутньому.

Батько погоджується з ним, і коли камера від'їжджає, нам показують ті самі столики, за якими дорослий Шелдон (Джим Парсонс) буде обідати на роботі разом зі своїми друзями і колегами Леонардом (Джонні Галекі), Говардом (Саймон Гелберг) і Раджем (Кунал Нейер).

Наступна серія комедійного серіалу «Юний Шелдон», яка отримала довгу назву «An Academic Crime and a More Romantic Taco Bell» («Академічний злочин і більш романтичний Taco Bell»), вийде на телеекрани 6 березня за українським часом.

А серіал «Теорія великого вибуху» підійшов до завершення після 12 сезонів у минулому році його фінальна серія була показана 16 травня 2019.

2392 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: