У Соніка був поганий день: з'явився веселий фрагмент фільму «Їжак Сонік»

17 лютого 2020,  00:13 | Новини фільмів

Соник здається однією з найбільш позитивних істот, з якими ви коли-небудь можете зіткнутися, але і у нього бувають погані дні, повні відчаю, як показує новий фрагмент пригодницької комедії «Їжак Сонік».

Фільм режисера Джеффа Фаулера, заснований на легендарному персонажі відеогри японської компанії Sega, показує захоплюючі пригоди найшвидшого їжака Соніка в світі людей. Як тільки він потрапляє на нашу планету, на нього тут же відкриває полювання злий доктор Роботнік, який хоче забрати його суперсили і захопити з їхньою допомогою світ, і щоб зупинити лиходія, Сонік просить допомоги у шерифа Тома Вачовські.

У цьому фрагменті у Соніка виходить відмінно тиснути на жалість і почуття провини, оскільки Том його випадково підстрелив, і той опинився в океані. І тепер у нього на голові водорості і риба.

Голосом Соніка став володар премії «Еммі» Бен Шварц.

Роль доктора Роботніка виконує зірка дилогії «Ейс Вентура» Джим Керрі, а в Тома Вачовські перевтілився зірка «Людей Ікс» Джеймс Марсден.

Дивіться також смішне закулісне відео фільму «Їжак Сонік», в якому Керрі танцює і розповідає про свого підступного лиходія.

Квитки на сеанси «Їжак Сонік» ви можете придбати на нашому сайті.

3283 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: