Харлі Квін помічена в червоній сукні на зйомках «Загону самогубців 2»

15 лютого 2020,  01:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжі фотографії зі зйомок супергеройського екшену «Загін самогубців 2» розкривають новий незвичний наряд нашої улюбленої Харлі Квін.

Відразу після церемонії «Оскар» Марго Роббі полетіла в Панаму, де зараз знаходиться в самому розпалі знімальний процес сиквела фільму «Загін самогубців», який знімає режисер блокбастерів «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2» Джеймс Ганн.

Папарацці зняли Роббі та Ганна під час зйомок епізоду за участю її харизматичної антигероїні Харлі Квін, яка знову змінила свій образ і одягла... довгу червону сукню з пишною спідницею.

На фотографіях зі зйомок Харлі виходить з чорного лімузина, і оскільки на випускний їй вже пізно, то напрошується асоціація з весіллям. Адже якби її сукня була білою, вона точно виглядала б як весільна! Невже наша Харлі зібралася заміж? А може це весілля іншого персонажа? Залишається тільки гадати.

Як вам новий образ Харлі? Залишайте свої враження в коментарях.

Світова прем'єра екшену «Загін самогубців 2» очікується 4 серпня 2021 року.

Зараз ви можете побачити Роббі в образі Харлі у фільмі «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», а також на днях в український прокат вийшла біографічна драма «Сенсація», за роль в якій Роббі була нещодавно номінована на премію «Оскар».

3842 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: