«На Fox не плачуть»: Марго Роббі в новому фрагменті фільму «Сенсація»

14 лютого 2020,  20:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося емоційний виступ Марго Роббі в новому фрагменті біографічного фільму Джея Роуча «Сенсація», за гру в якому вона була номінована на премії «Оскар» та «Золотий глобус».

В даному епізоді «Сенсації» Кайла (Роббі), яка є новенькою на каналі Fox News, вривається в жіночий туалет і панікує, оскільки вона «не може втратити цю роботу», адже «це єдина робота, яку вона коли-небудь хотіла — бути на Fox News».

Кайла розповідає своїй колезі Джесс (Кейт МакКіннон), що її сім'я щодня дивиться цей телеканал, і «для них це ніби релігія». На що Джесс говорить їй, що вона не може дозволяти своєму начальнику виводити її з себе і що «на Fox не плачуть». Кайла користується її порадою, бере себе в руки і виходить з туалету назад до ньюзруму, не підозрюючи, що далі буде ще гірше через токсичну атмосферу на каналі.

Ось офіційний синопсис кінострічки «Сенсація», яка на минулих вихідних отримала премію «Оскар» за Найращий грим:

Фільм розповідає про трьох жінок — Мегін Келлі, Гретчен Карлсон і Кайлу Поспісіл, які першими виступили зі звинуваченнями в сексуальних домаганнях проти глави Fox News і Fox Television Stations Роджера Айлза, в результаті чого той був змушений залишити керівну посаду.

Ролі Мегін Келлі та Гретчен Карлсон виконують Шарліз Терон і Ніколь Кідман, а їхнього екранного боса Роджера Айлза втілив Джон Літгоу.

Чому цю біографічну драму про сексуальні домагання на роботі, що поклала початок руху #MeToo, повинен подивитися кожен, читайте в нашій рецензії на фільм «Сенсація». Його прем'єра відбулася вчора, 13 лютого.

2075 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: