Новий фільм про Астерікса та Обелікса знайшов свого режисера

14 лютого 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Біля керма комедії «Астерікс і Обелікс: Шовковий шлях» стане відомий французький режисер Гійом Кане, який також виконає в ній роль Астерікса. І ви вже можете побачити його в цьому образі на перших промо-фотографіях.

Фільм «Астерікс і Обелікс: Шовковий шлях», в оригіналі відомий як «Астерікс і Обелікс: Середня імперія», оскільки у Франції Середньою імперією називають Китай, відправить наших улюблених галів Астерікса та Обелікса в далеку подорож до Азії, де їх напевно будуть чекати нові захоплюючі пригоди.

Роль Обелікса виконає Жиль Леллуш.

Кане дуже щасливий бути режисером нової екранізації культових коміксів і виконувати в ній одну з головних ролей, що можна побачити по його посмішці на промо-фотографіях, якими він поділився в Instagram.

У минулому році Кане представив свою нову режисерську роботу під назвою «Ми закінчимо разом», де зіграла його дружина Маріон Котійяр та Леллуш, а в минулому місяці ви могли побачити його в драматичній комедії «Кафе бажань».

Зйомки сімейної комедії «Астерікс і Обелікс: Шовковий шлях» пройдуть в цьому році, так що прем'єру варто очікувати не раніше 2021 року.

3533 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: