Деніел Редкліфф намагається повернути свою качку в новому фрагменті «Чудотворців»

13 лютого 2020,  16:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 2 сезону комедійного серіалу «Чудотворці» канал TBS поділився його розширеним фрагментом за участю акторів Деніела Редкліффа, Стіва Бушемі і Джеральдін Вісванатхан.

Події нових серій комедійної антології «Чудотворці» будуть розвиватися в Середні віки, які недаремно відомі як Темні віки, а постійний каст серіалу зіграє зовсім інших героїв.

Тепер Редкліфф втілює примхливого принца Чонсі, який в даному фрагменті хоче повернути свою улюблену качку Бакет, і торгуватися з недалеким Майкі (Джон Басс) йому допомагає вірний соратник лорд Векслер (Каран Соні).

Тим часом Аль (Вісванатхан) працює разом з доктором-алкоголіком Гудманом (Джон Дейлі) в надії, що вони здійснять прорив в медицині, але, на жаль, доктор виявляється звичайним шахраєм. І тут батько Аль (Бушемі) приводить на прийом до лікаря її брата Майкі, що може закінчиться для хлопця дуже сумно.

Прем'єрна серія 2 сезону «Чудотворців» вийшла на екрани 28 січня. Всього новий сезон буде складатися з 8 серій.

Скоро Редкліффа можна буде побачити в кінотеатрах в науково-фантастичному екшені «Стволи Акімбо» та біографічній драмі «Втеча з Преторії».

2201 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: