Перший погляд на Кіану Рівза і Алекса Вінтера у фільмі «Білл і Тед 3»

13 лютого 2020,  23:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіану Рівз і Алекс Вінтер готуються до нових подорожей у часі на перших кадрах науково-фантастичної комедії «Білл і Тед 3».

Продовження фільмів «Неймовірні пригоди Білла і Теда» та «Нові пригоди Білла і Теда» знову покаже Вінтера і Рівза в образах знаменитих друзів-бовдурів Білла і Теда, які одного разу почули пророцтво про те, що одна з їхніх пісень врятує життя у всесвіті... Але вони так її і не написали. Зате тепер вони одружені і мають прекрасних дочок, які теж є кращими подругами. Життя йде своєю чергою, як раптом прибулець з майбутнього нагадує Біллу і Теду про те саме пророцтво, і друзі відправляються на пошуки натхнення.

Їхніх дочок втілять Самара Вівінг та Брігітт Ланді-Пейн, яких ви можете побачити в компанії Рівза і Вінтера на другому кадрі.

А на першому кадрі головні герої знову опиняються в машині часу, що замаскована під телефонну будку. Цікаво, куди вони відправляться у цей раз... Загалом, з нетерпінням чекаємо релізу трейлера.

Режисером третьої пригоди Білла і Теда виступає Дін Парізо, а сценарій до неї написали сценаристи оригіналу Кріс Метісон і Ед Соломон.

Світова прем'єра фільму «Білл і Тед 3» очікується у серпні.

Також в цьому році Рівз зіграє дуже дивну роль Мудреця у чебреці в мультфільмі «Губка Боб: Втеча Губки», чия прем'єра відбудеться в червні.

1257 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: