Дивимося крутий ТБ-ролик супергеройського фільму «Чорна вдова» з Супербоула

3 лютого 2020,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios порадувала глядачів Супербоула новим 30-секундним тизером супергеройського екшену «Чорна вдова» з тепер уже номінанткою на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон у головній ролі.

Перший (і, сподіваємося, що не єдиний) сольник про пригоди супергероїні Наташі Романової (Йоханссон), відомої як Чорна вдова, покаже Нат у бігах після подій фільму «Перший месник: Протистояння», коли Месники розкололися на дві воюючі команди.

Втомившись тікати від свого минулого, вона возз'єднується «зі своєю першою сім'єю» в особі Єлени Бєлової (Флоренс П'ю) і Меліни Востокофф (Рейчел Вайс), які разом з Наташею пройшли програму підготовки Черних вдів, і російського суперсолдата Олексія Шостакова (Девід Гарбор), також відомого як Червоний вартовий.

Вони будуть боротися з суперлиходієм Таскмастером, який на декілька секунд з'являється у відео, та новим поколінням Чорних вдів.

Разом з ТБ-роликом в мережі з'явилися персональні постери з Нат та її друзями, які позують в своїх суперкостюмах на тлі червоного знака Чорної вдови.

В останній раз ми бачили Наташу під час подій блокбастера «Месники: Завершення», де вона пожертвувала собою заради Каменя Душі.

Дивіться також новий трейлер фільму «Чорна вдова», режисером якого виступає Кейт Шортланд. Його українська прем'єра відбудеться 30 квітня.

1974 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: