Дивимося п'ятий ТБ-ролик екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін»

3 лютого 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри нового супергеройського фільму від Warner Bros. і DC «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» залишаються лічені дні, і Харлі Квін з нетерпінням чекає зустрічі з нами в своєму новому ТБ-ролику.

Екшен Кеті Янь «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» є прямим сиквелом фільму «Загін самогубців» і покаже, як Харлі Квін (Марго Роббі) «за взаємною згодою» розлучається зі своїм коханим Джокером (Джаред Лєто) і «дуже добре» переживає розрив.

Наприклад, в ТБ-ролику (див. вище) вона епічно підриває завод Ace Chemicals, де, як нам показали у флешбеках «Загону», доктор Харлін Квінзель стрибнула в чан з хімікатами, колиску Джокера, і вийшла звідти вже Харлі Квін. Так що цей вибух є вельми символічною метафорою завершення їхніх відносин.

Коли Харлі опиняється одна, вона незабаром розуміє, що більшість злочинців Ґотема, включаючи Чорну маску (Юен МакГрегор), хочуть її смерті, тому вона вирішує об'єднатися з Кассандрою Кейн (Елла Джей Баско), Чорною канаркою (Джерні Смоллетт), Мисливицею (Мері Елізабет Вінстед) і Рене Монтойєю (Розі Перес), щоб вижити (і повеселитися, надираючи поганим хлопцям їхні зади).

Разом з ТБ-роликом в мережі з'явилися нові кадри сольника Харлі, які ви можете розглянути нижче. Компанію на них антигероїні складають її нові подруги та суперлиходій Чорна маска.

Минулого тижня в мережі з'явився перший фрагмент фільму «Хижі пташки», який показав Харлі в полоні у Чорної маски.

Купуйте квитки на фільм «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється. У кіно з 6 лютого.

2283 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: