Неймовірна Скарлетт Йоханссон в новому фрагменті фільму «Кролик Джоджо»

23 січня 2020,  13:00 | Новини фільмів

Сьогодні в український прокат виходить довгоочікуваний сатиричний фільм «Кролик Джоджо» від режисера блокбастера «Тор: Рагнарок» Тайки Вайтіті, який отримав 6 номінацій на премію «Оскар».

Події драматичної комедії «Кролик Джоджо» розгортаються в одному німецькому містечку наприкінці Другої світової війни. Її головним героєм є 10-річний німецький хлопчик Джоджо (Роман Гріффін Девіс), який вважає себе зразковим нацистом, як раптом виявляє, що його мама Розі (Скарлетт Йоханссон) ховає в їхньому будинку єврейську дівчинку Ельзу (Томасін МакКензі).

У новому фрагменті Розі і Джоджо вечеряють разом з вигаданим другом Джоджо Адольфом (Вайтіті), і Розі наливає собі вина, щоб відсвяткувати звільнення Італії від нацистів. А коли Джоджо обурюється з цього приводу, Рози заявляє, що вона «любить свою країну», але «ненавидить цю безглузду війну».

Вона оголошує їхній стіл Швейцарією, нейтральною країною, і Джоджо продовжує їсти. Уважний хлопчик помічає, що мама нічого не їсть, і Розі робить вигляд, що поїсть потім, хоча Джоджо знає, що вона береже свою порцію для голодної Ельзи.

За цю роль Йоханссон була номінована на «Оскар».

Інших героїв цієї історії грають актори Сем Роквелл, Ребел Вілсон, Алфі Аллен та Стівен Мерчант, яких ви можете побачити на постері нижче.

Квитки на фільм «Кролик Джоджо» ви знайдете в нашій афіші, а перед походом в кінотеатр обов'язково читайте в нашій рецензії, чому нову сатиру Вайтіті на війну та ненависть повинен побачити кожен.

3166 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: