Лекс Лютор нападає на Супергьорл в новому фрагменті кросовера Arrowverse

15 січня 2020,  19:35 | Новини серіалів

Новий фрагмент супергеройського кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», чиї події розвивалися у світі серіалу «Стріла», показує наш улюблений дует в особі супергероїні Супергьорл і суперлиходія Лекса Лютора.

В новому фрагменті всесвіту Arrowverse, опинившись на іншій планеті, Лекс Лютор (Джон Крайєр) відправляється досліджувати місцевість, адже там може бути маса різних загроз, але Супергьорл (Мелісса Бенойст) не збирається спускати з нього очей і каже, що «розкусить його лихий план і зупинить його».

На що Лекс відповідає, що в «протистоянні мозку і м'язів завжди перемагає мозок», після чого стріляє в супергероїню сильним імпульсами зі своїх рук, так званим «апгрейдом з Книги долі», відправляючи Кару в нокаут.

Наприкінці сцени з'являється Раян Чой (Осрік Чау), і ви напевно здогадуєтеся, що на нього очікує при зустрічі з підступним Лексом.

Наступна серія серіалу «Стріла» буде передостанньою в його фінальному сезоні і представить нове супергеройське тріо Зелена стріла і Канарки, яке отримає свій спін-офф. Її прем'єра відбудеться 22 січня.

Супергьорл повернеться в своєму власному серіалі, чия нова серія вийде 20 січня.

1549 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: