Перший погляд на спін-офф «Стріли» про Канарок

14 січня 2020,  19:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував в мережі 15 кадрів передостанньої серії супергеройського серіалу «Стріла», яка одночасно буде пілотом для його спін-оффу про Мію Квін та двох Чорних канарок.

Офіційний синопсис 9 серії 8 сезону «Стріли» говорить:

У 2040 році Мії Квін є все, про що вона колись мріяла, як раптом в її життя вриваються Лорел і Діна, і події приймають шокуючий оборот. Адже Лорел та Діна вистежують жертву викрадення, яка має прямий зв'язок з Мією.

Нове супергеройське тріо в чорних шкіряних костюмах і зі стильними чорними масками втілюють Кетрін МакНамара, Кеті Кессіді та Джуліана Гаркві, яких ви можете побачити готовими до бою на кадрах нижче.

Разом з Мією, Лорел та Діною на кадрах з'являється нова героїня, яку грає юна актриса Рейган Гарріс. Її ім'я поки не розкривається, але очевидно, що у неї серйозні проблеми, і наше тріо буде її захищати.

Якщо серія отримає високий рейтинг і хороші відгуки від глядачів, то спін-офф за участю Мії, Лорел і Діни вийде на екрани восени.

Прем'єра серії «Green Arrow & the Canaries» («Зелена стріла і Канарки») відбудеться 22 січня за українським часом. А фінальна серія серіалу «Стріла» під назвою «Fadeout» («Затемнення») вийде 29 січня.

2852 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: