«Дулітл»: 7 цікавих фактів

11 січня 2020,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу на екрани пригодницького фільму для всієї родини «Дулітл» з Робертом Дауні мол. ми підготували для вас 7 цікавих фактів. Вгадайте, скільки його акторів з'явилися у фільмах про Гаррі Поттера.

1. Для Роберта Дауні мол. роль доктора Джона Дулітла є першою роллю на великому екрані після прощання з Тоні Старком в блокбастері «Месники: Завершення» і першою роллю поза MCU після фільму «Суддя».

2. Пса Джима (Джипа) в оригіналі озвучує актор Том Голланд, який разом з Дауні мол. грає у фільмах Marvel. Поки Дауні мол. втілював там Тоні Старка, відомого як Залізна людина, Голланд виконував роль його юного протеже Пітера Паркера, відомого як Людина-павук.

3. Спеціально для українських глядачів «Дулітла» Дауні мол. записав відеозвернення, де він кличе Ольгу і згадує соловейків та борщ.

4. Актриса Кармен Еджого озвучувала левицю Реджину, яка повинна була бути коханою тигра Беррі, але її сцени вирізали з фінального монтажу фільму після додаткових зйомок.

5. Актори Емма Томпсон, Рейф Файнс, Джим Бродбент, Френсіс де ла Тур і Кармен Еджого всі є частиною всесвіту Гаррі Поттера. Вони зіграли там професорку Трелоні, лорда Волдеморта, професора Слизорога, мадам Максім і президента МАКОСША Серафіну Піквері.

6. Рамі Малек, який озвучив горилу Чі-Чі, і Майкл Шин, який зіграв давнього суперника Дулітла, знімалися разом у франшизі «Сутінки».

7. Дулітл у втіленні Дауні мол. одягає капелюх на голову таким же рухом, як і його Шерлок Холмс в однойменному фільмі Гая Річі.

Який з цих фактів вас здивував найбільше? Пишіть у коментарях.

А також читайте нашу рецензію на фільм «Дулітл».

4926 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: