Дивимося другий трейлер екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін»

9 січня 2020,  18:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі щойно відбувся реліз другого трейлера нового супергеройського екшену від DC і Warner Bros. «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який ви вже можете подивитися з українським перекладом.

Фільм режисера Кеті Янь буде сиквелом «Загону самогубців» і поверне на великі екрани знамениту антигероїню Харлі Квін (Марго Роббі), яка «за взаємною згодою» розлучилася з Джокером (Джаред Лєто) і незабаром дізнається, що багато хто в місті бажає її смерті.

Щоб вижити в боротьбі з лиходієм Чорною маскою (Юен МакГрегор) і врятувати від нього дівчинку Кассандру Кейн (Елла Джей Баско), Харлі об'єднується з трьома героїнями Чорною канаркою (Джерні Смоллетт), Мисливицею (Мері Елізабет Вінстед) та Рене Монтойєю (Розі Перес), які теж перейшли дорогу мафії.

Дивіться трейлер до кінця, щоб познайомитися ближче з новим домашнім улюбленцем Харлі. Тут вона повідомляє здивованій Кассандрі, що назвала гієну Брюсом «на честь того крутелика Вейна». Тобто Бетмена.

Тепер ясно, чому вона носить на шиї підвіску з цим ім'ям.

Українська прем'єра фільму «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» відбудеться за день до американської прем'єри, 6 лютого.

2767 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: