Чорна пташка: Даша Астаф'єва знялася в новій атмосферній фотосесії

9 січня 2020,  17:13 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома українська співачка, актриса і модель Даша Астаф'єва поділилася дивовижними кадрами своєї нової фотосесії, де вона примірила сукню, яка створює ілюзію, що в неї виросли крила.

У грудні Астаф'єва опублікувала нову фотосесію в соцмережах та в описі до фото зізналася в любові київському фотографу Анці Фатєєвій:

Так ми красиво познайомилися з @anka_fateeva. Дивовижний фотограф і душа. Я думала, що мої очікування в плані фотографії вже закінчилися... Але ти доводиш кожен раз зворотне... Люблю.

На фотографіях, які переважно представлені в чорно-білому варіанті, Астаф'єва постає в незвичайній чорній сукні, створеній з довгої бахроми. Вона розвивається на вітрі і повторює рухи моделі, роблячи її схожою на чорну пташку. Ніби вона ось-ось перетвориться на прекрасного ворона і полетить в небо.

Фоном для цієї атмосферної фотосесії стало похмуре небо і спокійне море (чи озеро). Як вам такий образ колишньої учасниці групи NikitA?

Астаф'єва продовжує виступати на сцені, але минулий рік був особливо плідним в плані її акторської кар'єри. Вона зіграла одразу в трьох комедіях, які вийшли на великі екрани: «Свінгери 2», «Продюсер» та «Кошмарний директор або школа №5».

Раніше Астаф'єва знялася в романтичній фотосесії з метеликами.

8473 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: