Тайка Вайтіті грає дивного Гітлера в новому фрагменті фільму «Кролик Джоджо»

30 грудня 2019,  17:34 | Новини фільмів

Ми знаємо Тайку Вайтіті завдяки втіленню кам'яного іншопланетянина Корга у блокбастерах «Тор: Рагнарок» та «Месники: Завершення», а тепер він вирішив примірити образ Гітлера в сатиричному фільмі «Кролик Джоджо».

Сатирична комедія «Кролик Джоджо» розповість про 10-річного німецького хлопчика Джоджо (Роман Гріффін Девіс), який разом зі своєю мамою Розі (Скарлетт Йоханссон) живе в Німеччині в часи нацистського режиму.

Джоджо є дуже добрим, через що над ним знущаються однолітки, і одного разу у нього з'являється вигаданий друг, який виглядає точнісінько як Гітлер. Коли хлопчик відмовляється вбивати кролика, однокласники починають дражнити його кроликом, і тут він зустрічає у лісі Гітлера, який говорить Джоджо, що кролики хоча й маленькі, але «дуже відважні й розумні тварини», які вміють виживати у світі великих звірів.

Нещодавно кінострічка «Кролик Джоджо» отримала 2 номінації на премію «Золотий глобус» і стала одним з десяти головних фільмів 2019 року за версією Американського інституту кіномистецтва.

Дивіться також другий фрагмент фільму «Кролик Джоджо», де героїня Скарлетт Йоханссон використовує прийоми Чорної вдови на героєві Сема Роквелла.

Українська прем'єра нового фільму Вайтіті переїхала на 23 січня, як повідомляє локалізований постер, представлений нижче.

1900 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: