«Відморожений»: на 1+1 вийшов новий комедійний серіал з Дзідзьо

30 грудня 2019,  14:44 | Новини серіалів

Український співак і шоумен Михайло Хома, також відомий як Дзідзьо, виконав головну роль у новому комедійному серіалі «Відморожений».

Ситком «Відморожений» покаже веселі пригоди звичайного хлопця Міші з 90-х в сучасному світі. Ось його офіційний синопсис:

Сім'я Дзідзюков збирається нарешті продати свій старий будинок і переїхати жити у велике місто. Але їхня заповітна мрія, як Титанік, розбивається об лід. У власному підвалі в старому холодильнику вони випадково знаходять замороженого Мішу — свого родича, який зник 23 роки тому. Виявляється, Міша став частиною великого наукового експерименту. Тепер життя сім'ї зміниться назавжди, адже Дзідзюки змушені жити разом з «відмороженим» родичем, який розумом, почуттями і звичками застряг у «лихих 90-х» та ще й за всіма документами є власником цього самого будинку, виставленого на продаж.

Як Міша буде адаптуватися до життя в 21 столітті і сучасних технологій, які зустрічаються на кожному кроці, дивіться у трейлері, який представлений вище.

Цього року Дзідзьо можна було побачити в кінотеатрах в секс-комедії «Свінгери 2», а в 2020 році він стане українським голосом персонажа мультфільму «Playmobil: Фільм» і возз'єднається з Олею Поляковою в комедійній стрічці «Зірки за обміном».

Прем'єра серіалу «Відморожений» відбулася 16 грудня, так що тепер ви можете подивитися всі серії 1 сезону на офіційному каналі 1+1 на Youtube. Спойлер: в одній із серій з'явиться сам Павло Зібров.

2284 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: