Емма Стоун і Джессі Айзенберг у вирізаному фрагменті фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл»

26 грудня 2019,  02:07 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures опублікувала в мережі вирізану сцену з комедійного екшену про зомбі, дружбу і кохання «Зомбіленд: Подвійний постріл», яка показує альтернативний світ, де не стався зомбі-апокаліпсис.

Як вважаєте, якщо б у світі не з'явився зомбі-вірус, Коламбус (Джессі Айзенберг) та Вічіта (Емма Стоун) все одно б познайомилися і закохалися одне в одного? Про це і розмірковує вирізаний фрагмент сиквела Рубена Фляйшера, показуючи їхню альтернативну зустріч у барі.

Вічіта сидить за барною стійкою в червоній сукні і з шикарною зачіскою, попиваючи коктейль, а Коламбус працює в цьому барі барменом. Вона робить комплімент його закладу, а він від незручності розливає пиво на барну стійку і дістає з кишені вологі серветки, щоб все витерти.

Його поведінка дивує Вичиту і викликає у неї посмішку, тому вона запрошує його випити разом після зміни. Так що цю парочку не зупинила би відсутність зомбі. Вони все одно б знайшли одне одного і зачарували, що не може не радувати.

Збори фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл» склали $121,0 млн, тобто він перевершив бокс-офіс оригіналу, який у 2009 році заробив $102,4 млн. Тому сподіваємося, що в майбутньому Фляйшер зніме ще й третю частину пригод цієї бравої четвірки.

9739 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: