«Месники»: концепт-арт битви Таноса з Залізною людиною, Капітаном Америка і Тором

21 грудня 2019,  11:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий концепт-арт супергеройського блокбастера «Месники: Завершення» показує епічну битву Таноса з трьома нашими улюбленими супергероями.

Брати Руссо постаралися, щоб заключна глава Саги Нескінченності завершилася епічною битвою небачених раніше масштабів, і почати її доручили трійці основних супергероїв MCU Залізній людині (Роберт Дауні мол.), Капітану Америка (Кріс Еванс) і Тору (Кріс Гемсворт).

Пам'ятайте той момент, коли вони втрьох стають в ряд перед Таносом (Джош Бролін), і Тор викликає Мйольнір і Штормбрейкер, одягаючись в обладунки і заплітаючи свою довгу бороду в косу? У вас теж від цього перехопило дихання?

Концепт-арт талановитого художника Раяна Майнердінга з Marvel Studios, який він опублікував у своєму Instagram на цьому тижні, дозволяє розглянути цю битву титанів у найменших деталях.

На цій батальній картини Тоні, Кеп і Тор нападають на Таноса одночасно з усіх сторін, але Божевільний Титан відчайдушно чинить опір.

Раніше Майнердінг поділився концепт-артом супергеройського фільму «Людина-павук: Далеко від дому», який представив альтернативні костюми суперлиходія Містеріо (Джейк Джилленхол).

Блокбастер «Месники: Завершення» як і раніше очолює рейтинги найуспішніших фільмів року і найуспішніших фільмів усіх часів.

3202 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: