«Зоряні війни 9»: новий ТБ-ролик говорить про Рей та її походження

16 грудня 2019,  19:21 | Новини фільмів

Однією з головних загадок третьої трилогії про джедаїв є таємниця походження Рей, і фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» обіцяє нарешті її розкрити, про що йдеться в його новому ТБ-ролику.

Легендарна сага добігає кінця, а ми й досі не знаємо, хто були батьками Рей (Дейзі Рідлі), як і сама героїня, з якою ми вперше зустрілися у фільмі «Зоряні війни: Пробудження сили» на пустельній планеті Джакку.

З тих пір вона відкрила в собі здібності джедая, стала головною надією Руху опору в боротьбі з Верховним порядком, який слідує стопами Імперії і хоче поневолити всю галактику, і відважно бореться за свободу.

В даному ТБ-ролику ми бачимо, як Рей тікає від Кайло Рена (Адам Драйвер), сідаючи в зореліт до Фінна (Джон Бойєга), і дивиться на палаючі уламки зоряного корабля, поки імператор Палпатін (Ієн Макдермід) говорить за кадром, що «настав час їй дізнатися свою історію».

Минулого тижня в мережі з'явився другий фрагмент фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», в якому Кайло Рен відправляється на зустріч з імператором Палпатіном і чує голос свого дідуся Дарта Вейдера.

В український прокат дев'ятий епізод виходить у четвер, 19 грудня. Квитки на «Зоряні війни: Скайуокер. Сходження» ви знайдете в нашій афіші.

3551 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: