«Крижане серце 2»: пісня «Into the Unknown» номінована на «Золотий глобус»

11 грудня 2019,  01:10 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пісня «Into the Unknown» з діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» підтвердила свій статус, отримавши номінацію на премію «Золотий глобус». Які композиції склали їй компанію в номінації?

На вихідних мультфільм «Крижане серце 2» отримав одразу дві номінації на премію «Золотий глобус»: за Найкращий мультфільм і Найкращу пісню.

У першій категорії він буде змагатися з анімаційними картинами «Історія іграшок», «Король Лев», «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» та «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції».

А за статуетку в категорії Найкраща пісня композиція «Into the Unknown» у виконанні Ідіни Мензел буде боротися з «Beautiful Ghosts» з мюзиклу «Кішки», «Spirit» з рімейка «Король Лев», «Stand Up» з біографічного вестерну «Гаррієт» та «I'm Gonna Love Me Again» з музичного байопіку «Рокетмен».

Пісню «Spirit» виконала Бейонсе, тому конкуренція досить серйозна.

Перше «Крижане серце» отримало у 2014 році «Золотий глобус» за Найкращий мультфільм, а ось знаменитий хіт «Let It Go» тоді відправився додому з порожніми руками, хоча згодом отримав «Оскар». Подивимося, чого вдасться досягти його сиквелу.

77-а церемонія нагородження премії «Золотий глобус» відбудеться 6 січня.

3880 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: