Два Супермена об'єднуються у фрагменті кросовера «Криза на Нескінченних Землях»

10 грудня 2019,  02:50 | Новини серіалів

Прийшли до тями після першої серії кросовера «Криза на Нескінченних Землях», який стартував у світі «Супергьорл»? На черзі серіал «Бетвумен», чий свіжий фрагмент показує епічну зустріч.

У другій серії кросовера Монітор (ЛаМоніка Гаррет) відправляє Айріс (Кендіс Паттон), Кларка (Тайлер Геклін) та Лоїс (Бітсі Таллок) на пошуки важливого криптонця. І, як розкриває дане відео, ним виявиться Кларк Кент (Брендон Рут) з іншої Землі. Вони розповідають йому про те, що у Лекса Лютера (Джон Крайєр) з'явилася нова небезпечна зброя і що йому не варто битися з ним одному.

Лоїс помічає таблички з іменами на стіні в його офісі, де також є її ім'я, і Кларк розповідає, що одного разу лиходій пустив газ в будівлю, і багато його друзів та його дружина загинули. Айріс, Кларк і Лоїс йому співчувають і просять допомогти врятувати мультивсесвіт, і Супермен відгукується на їхній поклик.

Нижче ви можете побачити двох Суперменів, які радісно позують для спільної фотографії на тлі логотипу газети Daily Planet.

Серія «Криза на Нескінченних Землях: Частина 2» вийде на екрани 10 грудня за українським часом. Ви готові до битви відразу двох Суперменів з Лютором?

4473 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: