Фічуретки серіалу «Відьмак» представляють Ґеральта, Йеннефер та Цірі

9 грудня 2019,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився сьогодні трьома відео про створення фентезійного серіалу «Відьмак», в яких виконавці головних ролей розповідають захоплюючу історію своїх персонажів.

Серіал «Відьмак» буде екранізацією популярного фентезійного циклу романів польського письменника Анджея Сапковського. Його головним героєм є відважний відьмак Ґеральт з Рівії, який подорожує своїм світом і б'ється з різними монстрами, що полюють на людей, і таким чином заробляє собі на життя.

Ґеральта втілює актор Генрі Кавілл, і в закулісній фічуретці він розповідає, що «відьмак це мутант, якого тренували спеціально для полювання на монстрів». Через його мутації звичайні люди та інші раси його світу його ненавидять, тому «він не відрізняється життєрадісним характером».

Також актор зазначає, що «в душі його герой добрий, але здатний творити жахливі речі». Адже в його світі часто доводиться робити складний вибір, і хоча відьмаки повинні залишатися осторонь від політики і не втручатися в чужі справи, Ґеральту це не завжди вдається.

Друга фічуретка присвячена чарівниці Йеннефер з Венгерберга, коханій Ґеральта, яка разом з ним опиняється в епіцентрі тривожних подій свого світу.

Її грає Аня Чалотра, і у фічуретці ми бачимо її Йеннефер до і після перетворення. У світі Геральта чарівницями часто стають дівчата з бідних сімей або сироти з сильними фізичними вадами, які вони потім прибирають за допомогою магії і перетворюються на справжніх красунь, а після використовують свою красу як зброю.

Чалотра розповідає, що Йеннефер «веде постійну боротьбу з самою собою» і що «у неї було трагічне дитинство». Рідний батько зневажав її за фізичні деформації і продав за копійки чарівниці, як ми бачимо у відео.

Але її цілеспрямованість і внутрішня сила згодом зробили Йеннефер однією з наймогутніших та найбільш небезпечних чарівниць у своєму світі. За словами Чалотри, її героїня є «епічною».

Ще однією ключовою героїнею цієї історії буде принцеса Цірілла або просто Цірі, яку прозвали левеням з Цінтри, оскільки її бабуся Каланте була великою та відважною королевою, і дівчинка пішла в неї своїм «впертим і цілеспрямованим характером».

Юна актриса Фрейя Аллан небезпідставно вважає, що у Цірі є «щось особливе». Оскільки в книгах Сапковського Цірі є не тільки спадкоємицею престолу, а й призначенням Ґеральта.

Коли вона втрачає сім'ю під час війни, він стає її опікуном і відправляє до Каер-Морена, де дівчина вчиться на відьмачку. Але перш за все Цірі потрібно розшукати Ґеральта у цьому небезпечному світі.

У відео Аллан зазначає, що Цірі «дуже вірна тим людям, яких любить, і в неї велике серце». Ось тільки принцеса все життя прожила в безпеці стін свого палацу, і коли вона опиняється одна у великому світі, для неї це буде серйозним викликом.

Ви можете побачити цих героїв усіх разом на новому постері, який представлений нижче. На ньому Ґеральт постає у своєму бойовому костюмі, Йеннефер одягнена в чорне пальто з хутром, а Цірі приховує обличчя під блакитним капюшоном.

Мабуть, у них, як і у «Грі престолів», теж зима гряде.

Прем'єра 1 сезону «Відьмака» відбудеться 20 грудня.

4200 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: