«Месники: Завершення»: Тоні опиняється у Світі душ в новій вирізаній сцені

7 грудня 2019,  01:20 | Новини фільмів

Якщо фраза «Я люблю тебе 3000» все ще викликає у вас сльози, то запасіться носовими хусточками перед переглядом нової вирізаної сцени блокбастера «Месники: Завершення» за участю Тоні Старка.

Вирізана сцена, яка потрапила в мережу не в кращій якості через авторські права, показує альтернативний фінал для Тоні Старка (Роберт Дауні мол.).

В ній після клацання, яке знищує Таноса (Джош Бролін) і всю його армію, Тоні вмирає і потрапляє до Світу душ, вимір, який знаходиться всередині Каменю Душі. І там на нього чекає несподіване возз'єднання.

Перед героєм стоїть молода дівчина, яка здається йому знайомою... Це його дочка Морган, яку тут втілює зірка серіалу «13 причин чому» Кетрін Ленгфорд. Вона розповідає Тоні, що у нього все вийшло, що у них з мамою все добре і що вона рада, що у них є усі ті гарні спогади про нього.

У кінці батько й дочка обіймаються, і на цей раз вже Тоні говорить Морган, що він «любить її 3000». Саме час діставати ті хустинки.

Як вам даний фрагмент? Ви б його залишили у фільмі чи теж вирізали? Діліться своїми думками з цього приводу в коментарях.

Дивіться також вирізану сцену з Наташею і Клінтом на Вормірі.

7468 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: