Терон Еджертон назвав свій улюблений фільм року

6 грудня 2019,  23:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський актор Терон Еджертон, який цього року сяяв в образі Елтона Джона в байопіку «Рокетмен», розкрив, що цього року його найбільше потряс драматичний фільм «Арахісовий сокіл».

Годину тому Еджертон поділився у своєму Instagram постером фільму «Арахісовий сокіл» і написав, чому він рекомендує його до перегляду всім:

Минулої ночі я подивився «Арахісовий сокіл». Це мій улюблений фільм цього року. Він веселий, зворушливий і сповнений радості. Він прекрасно зіграний, виглядає неймовірно і так добре зроблений. Порадуйте себе. Ідіть і подивіться його. Ви не розчаруєтеся.

На що одна з прихильниць актора написала в коментарях:

А «Рокетмен» — мій улюблений фільм року.

І це зовсім не дивно, оскільки за роль в «Рокетмені», де він сам виконав хіти Елтона Джона, у Еджертона є всі шанси отримати свою першу номінацію на «Оскар».

Фільм «Арахісовий сокіл», в якому зіграли Шайа ЛаБаф, Дакота Джонсон і Зак Готтзаген, розповідає історію молодого хлопця з синдромом Дауна на ім'я Зак, який тікає з лікарні, щоб стати професійним реслером. В дорозі він зав'язує дружбу з дрібним злочинцем Тайлером і практиканткою Елеонорою, які вирішують допомогти хлопцю здійснити його велику мрію.

1380 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: