Перший погляд на Міллу Йовович і компанію у фентезі «Мисливець на монстрів»

30 листопада 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Оселя зла» Мілла Йовович знову опиниться в постапокаліптичному світі у фентезійному екшені «Мисливець на монстрів».

Фільм «Мисливець на монстрів» буде адаптацією гри від Capcom і розповість про лейтенанта Артеміду та її вірних солдатів, яких відправляють до іншого світу, де вони повинні вести відчайдушну боротьбу за виживання з величезними ворогами, які володіють неймовірними силами.

Йовович втілить лейтенанта Артеміду, і на закулісних фото, якими актриса ділилася в соцмережах, вона постає у футуристичному костюмі спецназівця та з футуристичною зброєю в руках, а також у звичайній військовій формі кольору хакі.

На знімках компанію їй складають актори Міган Гуд, Дієго Бонета і Тоні Джа. Крім того, у фільмі знялися Рон Перлман, Ті-Ай та Джош Гелман.

Режисером адаптації виступає Пол В.С. Андерсон, чоловік Йовович, який екранізував відеогру «Оселя зла», перетворивши її на успішну франшизу на великому екрані. Так що, можливо, «Мисливець на монстрів» буде лише першою главою багатосерійної франшизи.

У цьому році Йовович втілила Криваву королеву Німуе у невдалому перезапуску «Хеллбой», а також зіграла у фентезі «Таємниці райських пагорбів», яке вийшло в український прокат на початку місяця.

Світова прем'єра екшену «Мисливець на монстрів» очікується у вересні 2020 року.

28643 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: