Супергерої, об'єднуйтеся: вийшов тизер кросовера «Криза на Нескінченних Землях»

12 листопада 2019,  17:21 | Новини серіалів

Наші улюблені супергерої телевсесвіту Arrowverse готові битися зі злом в першому офіційному тизері кросовера «Криза на Нескінченних Землях».

Шостий кросовер всесвіту Arrowverse буде найбільш епічним кросовером, яких охопить персонажів всіх її серіалів: «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен».

Тизер показує поле битви, де проти суперлиходія Монітора (ЛаМоніка Гаррет) виступають Флеш (Грант Гастін), Супергьорл (Мелісса Бенойст), Дж'онн Дж'онзз (Девід Гервуд), Біла канарка (Кейті Лотц), Бетвумен (Рубі Роуз) та... Лекс Лютор (Джон Крайєр).

Тим часом Бетвумен об'єднується з Зеленою стрілою (Стівен Амелл) і його донькою з майбутнього Мією (Кетрін МакНамара), а на екрані на секунду з'являються Чорна блискавка (Кресс Вільямс) та Супермен (Брендон Рут) з іншого всесвіту.

Ця Людина зі сталі буде одним з трьох Суперменів, які візьмуть участь у подіях боротьби з Монітором. Двох інших втілять Тайлер Геклін і Том Веллінг. Нижче ви можете побачити двох з них у своїх суперкостюмах на фоні логотипу газети Daily Planet, де Кларк(и) Кент(и) працює репортером, а також в компанії Флеша.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» складатиметься з 5 серій, перша з яких стартує 8 грудня. Ви теж чекаєте його з нетерпінням?

3567 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: