Прибув фінальний український трейлер «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»

22 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

Сага завершується, але історія буде жити вічно. Дивимося новий дубльований трейлер науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса, який в українському прокаті був перейменований на «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Дев'ятий епізод легендарної саги Джорджа Лукаса поставить крапку в історії джедая Люка Скайвокера (Марк Гемілл), чий голос тут звучить за кадром.

На добро і зло чекає вирішальний поєдинок, і в трейлері можна побачити як фрагменти битви головної героїні Рей (Дейзі Рідлі) та головного антагоніста Кайло Рена (Адам Драйвер), так і їхній бій пліч-о-пліч проти Першого порядку, владу над яким, можливо, перебере на себе імператор Палпатін (Ієн Макдермід).

Також Рей, Фінна (Джон Бойєга), По Демерона (Оскар Айзек), Чубакку (Йонас Суотамо) і C-3PO (Ентоні Деніелс) чекає новий політ на «Тисячолітньому соколі», за кермо якого повернеться ще й відомий герой класичної трилогії Лендо Калріссіан (Біллі Ді Вільямс).

Компанію їм складуть генерал Лея (Керрі Фішер), Роуз (Келлі Марі Трен), генерал Хакс (Донал Глісон), Маз Каната (Лупіта Ніонго) та R2-D2 (Джиммі Ві).

Українська прем'єра фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» відбудеться наприкінці року, 19 грудня. Нові постери і кадри ви знайдете в нашій галереї.

2220 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: