Нейтан Філліон, Шеймус Девер і Джон Уертас возз'єднаються в серіалі «Новобранець»

13 жовтня 2019,  00:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники серіалу «Касл», готуйтеся, у нас чудова новина. У новій серії детективного серіалу «Новобранець» до Нейтана Філліона приєднаються його брати по зброї Шеймус Девер і Джон Уертас.

У 3 серії 2 сезону серіалу «Новобранець», чий фрагмент дивіться вище, поліцейський-новачок Джон Нолан (Філлион) відправляється з офіцером Енджелою Лопез (Алісса Діаз) на патрулювання вулиць Лос-Анджелеса. Напарники помічають, як чоловік в машині (Девер) купує наркотики, і вирішують втрутитися. Але він каже поліційським, що працює на члена міської ради, і натякає на те, що у нього є зв'язки.

Разом з Девером в тій же серії нового серіалу Філліона з'явиться і Уертас, що підтверджує колаж із закулісних фотографій з Instagram першого.

У популярному серіалі «Касл» Філліон втілював автора детективів Річарда Касла, який завдяки своїм зв'язкам з мером Нью-Йорка став консультантом поліцейської дільниці і напарником Кейт Бекетт, прототипу його нової книжкової героїні. Разом вони ловили найнебезпечніших і найхитріших злочинців і завжди могли розраховувати на допомогу ще двох копів Кевіна Раяна і Хав'єра Еспозіто, ролі яких виконували Девер і Уертас.

Так що для повного каслівського возз'єднання тут не вистачає тільки Стани Катік, яка грала роль Кейт Бекетт.

Нова серія серіалу «Новобранець» за участю Девера і Уертаса вийде на телеекрани 14 жовтня за українським часом.

4573 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: