Раян Рейнольдс зображує Супермена на постері фільму «Вільний»

8 жовтня 2019,  17:35 | Новини фільмів

В Інтернеті з'явився офіційний постер науково-фантастичного бойовика «Вільний», який представляє перший погляд на головного героя у втіленні Раяна Рейнольдса.

В екшені з елементом комедії під назвою «Вільний» Рейнольдс втілює звичайного хлопця на ім'я Хлопець, який є рядовим співробітником великого банку. У його житті ніколи не трапляється нічого цікавого, поки одного разу він не дізнається, що усе навколо нього частина величезної комп'ютерної гри, де все можливо, і в його руках опиняється доля усього світу.

На першому постері Хлопець розриває свою офісну сорочку з бейджем, як це робив Кларк Кент, коли йому треба було переодягнутися в Супермена, але слоган зверху жартівливо заявляє про те, що цей хлопець зовсім не той крутий герой, який потрібен світу:

Їм потрібен був герой. Але вони отримали Хлопця.

Компанію Рейнольдсу в цій кумедній і небезпечній пригоді складуть актори Джоді Комер, Ченнінг Татум, Тайка Вайтіті і Джо Кірі.

Зняв історію Хлопця режисер Шон Леві за сценарієм Метта Лібермана.

Трейлера у фільму «Вільний» поки немає, але ми вже знаємо, що його українська прем'єра запланована на 2 липня 2020 року.

3018 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: