«Бонд 25»: Деніел Крейг готовий до нової місії на першому постері ювілейного фільму

5 жовтня 2019,  22:17 | Новини фільмів

На честь Дня Джеймса Бонда, який відзначається 5 жовтня, студія Metro-Goldwyn-Mayer представила перший офіційний постер свого очікуваного шпигунського бойовика «Бонд 25».

На першому постері фільму «Бонд 25», який вийде в український прокат під назвою «007: Не час помирати», блакитноокий Деніел Крейг позує в образі Джеймса Бонда в чорному смокінгу і з метеликом. Ось тільки за ним видніється побита стіна якоїсь будівлі, а не бальний зал для прийомів.

У ювілейному фільмі франшизи, заснованої на творах письменника Яна Флемінга, якій сьогодні виповнюється 57 років, Бонд виходить на пенсію, але невдовзі змушений повернутися на службу, оскільки світ сам себе не врятує.

Допомагати чи заважати йому в цьому непростому завданні будуть актори Леа Сейду, Рамі Малек, Рейф Файнс, Бен Вішоу, Наомі Гарріс, Ана де Армас, Джеффрі Райт, Рорі Кіннер, Лашана Лінч та Біллі Магнуссен.

Режисером фільму «007: Не час помирати» став Кері Фукунага, який прославився завдяки 1 сезону хітового серіалу «Справжній детектив».

В українські кінотеатри Бонд зі своєю новою місією прибуде 9 квітня 2020 року.

1798 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: