Людина-павук офіційно повернувся до світу MCU

27 вересня 2019,  20:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже думали, що Sony і Disney не зможуть домовитися з приводу своєї спільної опіки над наймолодшим супергероєм Людиною-павуком? На щастя, вони все-таки знайшли спільну мову, і тепер ми побачимо Павучка в майбутніх проектах Marvel Studios.

Щоб порадувати своїх шанувальників цієї чудовою новиною, виконавець ролі Людини-павука Том Голланд опублікував в Instagram фрагмент фільму «Вовк з Уолл-стріт», де герой Леонардо ДіКапріо каже:

Знаєте що? Я не йду. Я не йду. Я, чорт забирай, не йду! Шоу триває!

Ну що, ви раді так само, як колеги ДіКапріо в цій сцені? Ми дуже і вже з нетерпінням чекаємо появи Людини-павука в майбутніх проектах MCU! І не забувайте, що у нього запланований ще один сольник, який поки проходить під кодовою назвою «Людина-павук 3».

Сподіваємося, що на цьому тривожна сага про переговори Sony і Disney підійшла до кінця, і за долю Пітера Паркера у всесвіті Marvel можна не переживати.

Тим часом другий сольник Павучка «Людина-павук: Далеко від дому» обігнав за світовими зборів екшен «Капітан Марвел» і зайняв 3-е місце в рейтингу найприбутковіших фільмів 2019 року.

1751 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: