Марк Руффало та Енн Гетевей в трейлері екологічної драми «Темні води»

22 вересня 2019,  14:17 | Новини фільмів

Тимчасово повісивши свій віртуальний костюм Халка у віртуальну шафу на Marvel Studios після подій блокбастера «Месники: Завершення», номінант на премію «Оскар» Марк Руффало повертається у світ серйозних драматичних фільмів в трейлері кінокартини «Темні води».

Головним героєм біографічної драми «Темні води» («Dark Waters»), натхненної шокуючою реальною історією, виступає корпоративний юрист Роберт Білотт (Руффало). Він розкриває похмурий секрет, який пов'язує зростаюче число незрозумілих смертей в декількох маленьких містах через одну з найбільших хімічних корпорацій в світі. При цьому він ризикує усім своїм майбутнім, своєю сім'єю та своїм власним життям, щоб розкрити правду.

Дружину Роберта Сару Білотт втілює лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей, яку в цьому році можна було побачити в кіно в трилері «Море спокуси» і комедії «Шахрайки».

Режисером історії відважного юриста виступає номінант на премію «Оскар» Тодд Гейнс, відомий завдяки фільмам «Далеко від раю», «Мене там немає» і «Керол».

В американський прокат драма «Темні води» вийде в розпал оскарівської гонки, 22 листопада. Дата її української прем'єри поки не повідомляється.

2078 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: