Зірка «Джуманджі» Двейн Джонсон побажав «брату» Кевіну Гарту швидкого одужання

14 вересня 2019,  15:02 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У перший день осені Кевін Гарт потрапив до лікарні після автомобільної аварії, і його найкращий друг та колега по франшизі «Джуманджі» Двейн Джонсон дуже за нього переживає і посилає йому багато любові.

Бажаючи підтримати друга в скрутну хвилину і зібрати для нього якомога більше хороших побажань і позитивної енергії, Джонсон написав в Instagram:

Перестань гратися з моїми емоціями, брат Кевін Гарт. Нам ще потрібно багато сміятися разом. Люблю тебе, мужик. Будь сильним.

В якості картинки до цього зворушливого посту Скеля обрав веселу закулісну фотографію з Гартом на верблюдах, зроблену на зйомках фільму «Джуманджі: Наступний рівень», де в них вселяться Денні ДеВіто та Денні Гловер.

В аварії Гарт отримав три переломи хребта і вже був виписаний з лікарні, де йому зробили операцію, в реабілітаційний центр, повідомляє новинний випуск TODAY.

Бажаємо акторові швидкого одужання. Сподіваємося побачити його разом з Джонсоном на червоній доріжці прем'єри фільму «Джуманджі: Наступний рівень», який вийде в український прокат 12 грудня.

2085 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: