Голоси Ґотема: новий промо-ролик «Бетвумен» представляє своїх основних героїв

11 вересня 2019,  17:32 | Новини серіалів

В новому стильному промо-ролику супергеройського серіалу «Бетвумен», створеному в жанрі нуар, його головна героїня Кейт Кейн зазначає, що вона сама не очікувала, що буде розповідати нам цю історію.

Бетмен зник 3 роки тому, і з тих пір жителям Ґотема відчайдушно потрібен захисник і надія. Тому Кейт Кейн (Рубі Роуз) вирішує надіти супергеройський костюм з маскою кажана і стати героїнею для свого рідного міста. Разом з новою захисницею Ґотема в промо з'являються батько Кейт Джейкоб Кейн (Дюгрей Скотт), який керує охоронною фірмою Crows; колишня дівчина Кейт Софі Мур (Меган Тенді); вчений-винахідник Люк Фокс (Камрус Джонсон), який працював на Бетмена, а тепер буде допомагати Кейт; і зведена сестра Кейт Мері Гамільтон (Ніколь Кан). О, і звичайно ж лиходійка-психопатка Еліс (Рейчел Скарстен), на зустріч з якою ми чекаємо з особливим нетерпінням.

Кілька днів тому Кейт зіткнулася з Еліс обличчям до обличчя в дивному і жахливому промо-ролику серіалу «Бетвумен». Його прем'єра відбудеться 7 жовтня за українським часом.

1778 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: