Зірка «Доктора Хто» Пітер Капальді приєднався до касту «Загону самогубців 2»

6 вересня 2019,  00:08 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Прощавай, ТАРДІС, привіт, DCEU! Знаменитий шотландський актор Пітер Капальді зіграє в очікуваному супергеройському екшені «Загін самогубців 2».

Сайт Variety повідомляє, що Капальді підписався на роль у продовженні (і одночасному перезапуску) «Загону самогубців», який вийшов у 2016 році і показав, як група суперлиходіїв об'єднується, щоб врятувати світ від ще більшого зла.

Разом з ним у сиквелі зіграють Марго Роббі, Ідріс Ельба, Джай Кортні, Юель Кіннаман, Джон Сіна, Давід Дастмалчян, Даніела Мельхіор та Віола Девіс.

Тим часом студія Warner Bros. веде переговори із зіркою знаменитого комедійного шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» Пітом Девідсоном.

Ролі Капальді і Девідсона поки не розголошуються.

Режисером «Загону самогубців 2» буде Джеймс Ганн, який прославився завдяки супергеройським блокбастерам «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2».

Капальді є далеко не першим актором, який після серіалу «Доктор Хто» вирушив до світу супергероїв. Карен Гіллан, супутниця Одинадцятого Доктора Емі Понд, втілює Небулу у фільмах Marvel; Десятий Доктор Девід Теннант зіграв суперлиходія Кілгрейва в марвелівському серіалі «Джессіка Джонс»; Артур Дарвілл, супутник Одинадцятого та чоловік Емі Рорі Вільямс, знову подорожував у часі в супергеройському серіалі від DC «Легенди завтрашнього дня»; а нещодавно Метт Сміт, він же Одинадцятий Доктор, отримав лиходійську роль у фільмі «Морбіус», заснованому на коміксах Marvel. І не забувайте про Дев'ятого Доктора Крістофера Екклстона, який втілив темного ельфа в екшені «Тор 2: Царство темряви».

Прем'єра «Загону самогубців 2» очікується 4 серпня 2021 року.

2424 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: