11 цікавих фактів про фільм «Одного разу в... Голлівуді»

17 серпня 2019,  23:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді» в широкий прокат представляємо 11 цікавих фактів про його акторів та створення.

1. Роль Ріка Далтона є першою роллю Леонардо ДіКапріо після фільму «Легенда Г'ю Гласса» (2015), головна роль в якому принесла акторові довгоочікуваний «Оскар».

2. Тарантіно працював над сценарієм «Одного разу в... Голлівуді» 5 років і називає його «самим особистим з усіх», які він писав.

3. Марго Роббі, яка зіграла роль актриси Шерон Тейт, носить у фільмі справжні прикраси Тейт. Їх для зйомок позичила її сестра Дебра Тейт.

4. Леонардо ДіКапріо і Бред Пітт так подружилися під час зйомок, що на прем'єрі фільму в Каннах сказали, що із задоволенням би знялися разом ще раз.

5. Актор Деймон Герріман цього року двічі виконав роль серійного вбивці Чарльза Менсона: у фільмі «Одного разу в... Голлівуді» nf d 2 сезоні серіалу «Мисливець за розумом».

6. Заради своєї ролі ДіКапріо сів на сувору дієту і робив по сто віджимань в день, щоб бути у відмінній формі і походити на зірку екшенів.

7. «Одного разу в... Голлівуді» є останнім фільмом актора Люка Перрі, який помер 4 березня 2019 року.

8. Автомобіль Cadillac, на якому їздять герої ДіКапріо та Пітта, належить акторові Майклу Медсену. Раніше ця машина з'явилася у фільмі Тарантіно «Скажені пси».

9. Сцени в особняку Playboy були зняті в реальному особняку, де Тарантіно бував на запрошення Г'ю Гефнера, коли той був ще живий.

10. В епізодичних ролях у фільмі з'являються молоді актриси Майя Гоук, дочка Уми Турман, та Румер Вілліс, дочка Брюса Вілліса. Турман виконала головну роль у дилогії Тарантіно «Вбити Білла», а Вілліс зіграв з нею у «Кримінальному чтиві».

11. Назва фільму «Одного разу в... Голлівуді» відсилає до вестернів Серджіо Леоне «Одного разу на Дикому Заході» та «Одного разу в Америці». Леоне є одним з найулюбленіших режисерів Тарантіно.

8659 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: